EN   PL
Fundacja Praw Dziecka
Aktualności / VII KIERMASZ PODAJ DALEJ

VII KIERMASZ PODAJ DALEJ

data: 2013-12-16  |  tagi:

W ostatnią sobotę, 14 grudnia 2013 r. odbył się VII Kiermasz z cyklu PODAJ DALEJ. Tym razem naszym współorganizatorem był Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Bielany m.st. Warszawy.

Kiermasz odbył się w siedzibie OPS Bielany i spotkał się z ogromnym zainteresowaniem ze strony Podopiecznych, którzy bardzo licznie przybyli, aby skorzystać z pomocy i wybrać sobie rzeczy, które będą przydatne i które zostały ofiarowane przez naszych Darczyńców. Najbardziej szczęśliwe były tradycyjnie dzieci, które godzinami wybierały dla siebie zabawki, gry, książki i których uśmiechy na buziach wyrażały ogromne emocje. Niektórzy mieli drobne problemy z zabraniem wybranych przez siebie rzeczy z racji ogromnej ilości toreb i paczek, ale przy wspraciu bliskich udało się zabrać wszystko.

Dziękujemy:

Pani Ewie Flaszyńskiej - Dyrektor OPS Dzielnicy Bielany za poparcie naszej akcji i wyrażenie chęci na zorganizowanie Kiermaszu,

Pani Małgorzacie Spychalskiej - Wicedyrektor OPS Dzielnicy Bielany za ogromne wspracie i pomoc przy organizacji Kiermaszu

oraz

Pracownikom Socjalnym OPS Dzielnicy Bielany:

Pani Magdalenie Głowackiej
Pani Joannie Pyrz-Kępińskiej